Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Τα προϊόντα (ηλεκτρονικές άδειες) αποστέλλονται ηλεκτρονικά με αλληλογραφία που παραδίδεται μαζί με το παραστατικό αγοράς (απόδειξη/τιμολόγιο) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του πελάτη που έχει δηλώσει κατά την αγορά.

Αναλόγως κατηγορίας προϊόντος διαφέρει και η ημ/να παράδοσης. Στα προϊόντα οικιακής χρήσης και εφόσον υπάρχει στοκ επεξεργαζόμαστε και αποστέλλουμε την ηλεκτρονική άδεια χρήσης εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Εάν ο πελάτης επιλέξει φυσική παράδοση ( κουτί, scratch card κτλ.) θα ενημερωθεί για τις εξτρά χρεώσεις και τον χρόνο παράδοσης.

Κόστος

Η ηλεκτρονική παράδοση δεν έχει καμία επιβάρυνση, εάν ο πελάτης επιθυμεί φυσικό προϊόν ( κουτί, scratch card κτλ.) θα ενημερωθεί για τις εξτρά χρεώσεις κατά την παραγγελία καθώς δεν είναι σταθερές.

Χρόνος Παράδοσης

Η παράδοση των προϊόντων που είναι άμεσα διαθέσιμα ηλεκτρονικά διαρκεί 1-2 εργάσιμες ημέρες, για τα φυσικά προϊόντα υπάρχει περεταίρω ενημέρωση.

Επιστροφές

Από την στιγμή που ηλεκτρονική άδεια παραδοθεί και ενεργοποιηθεί ΔΕΝ επιστρέφεται.