Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο της ασφάλειας διαδικτύου.Με το ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήσαμε μπορούμε να προσφέρουμε τα κορυφαία αντιικά προιόντα ασφάλειας διαδικτύου στις καλύτερες δυνατές τιμές.

  1. Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι τέσσερις. Επιλέξτε το επιθυμητό τρόπο και ολοκληρώστε τις αγορές σας. Συγκεκριμένα οι τρόποι πληρωμής είναι:

  1. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών
  2. Μέσω PayPal
  3. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, αυτό γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης για συγκεκριμένα προιόντα (Εταιρικά προϊόντα ) 

 

  1. Τρόποι Αποστολής

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Τα προϊόντα (ηλεκτρονικές άδειες) αποστέλλονται ηλεκτρονικά με αλληλογραφία που παραδίδεται μαζί με το παραστατικό αγοράς (απόδειξη/τιμολόγιο) στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του πελάτη που έχει δηλώσει κατά την αγορά.

Αναλόγως κατηγορίας προϊόντος διαφέρει και η ημ/να παράδοσης. Στα προϊόντα οικιακής χρήσης και εφόσον υπάρχει στοκ επεξεργαζόμαστε και αποστέλλουμε την ηλεκτρονική άδεια χρήσης εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Εάν ο πελάτης επιλέξει φυσική παράδοση ( κουτί, scratch card κτλ.) θα ενημερωθεί για τις εξτρά χρεώσεις και τον χρόνο παράδοσης.

 

  1. Πολιτική Αλλαγών

Από την στιγμή που ηλεκτρονική άδεια παραδοθεί και ενεργοποιηθεί ΔΕΝ επιστρέφεται.

  1. Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλοι οι τρόποι πληρωμών πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας καθώς γίνεται μέσω διαπιστευμένων και αναγνωρισμένων εταιρειών.

 

  1. Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές των προϊόντων μας είναι υπολογισμένες σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ της Κυπριακής Δημοκρατίας (19%). Το ποσό του ΦΠΑ υποδεικνύεται κατά την διαδικασία της πληρωμής και αναγράφεται και στο νόμιμο παραστατικό πώλησης (απόδειξη/τιμολόγιο).

 

  1. Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας Korelinia LTD. Τα προιόντα και τα λογότυπα των κατασκευαστών αποτελούν πνευματικές ιδιοκτησίες τους και η χρήση τους γίνεται με αποκλειστικό σκοπό την προώθηση και την πώληση αυτών που δικαιούται η εταιρεία Korelinia LTD ως επίσημος συνεργάτης αυτών.Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύεται από την διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται λοιπόν ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση φωτογραφιών, σημάτων, λογοτύπων, banners, layouts, interface, γραφιστικών σχεδίων, διαφημιστικών ή προωθητικών ενεργειών. Η αντιγραφή των παραπάνω χωρίς την ρητή-έγγραφη συναίνεση της εταιρείας μας αποτελεί προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος σε περίπτωση παραβίασης-υποκλοπής της πνευματικής ιδιοκτησίας της και την διεκδίκηση κάθε ζημίας που θα προκληθεί από αυτήν.